13 Ekim 2015 Salı

Zeynep Işıklar - Doğum Günü ~~

Merhabalar arkadaşlar!

Evet, bu sefer ki yazım benim çok canım bi'tanecik arkadaşım, Mevsim ve Bal Köpüğü kitaplarının yazarı Zeynep Işıklar'ın doğum günü ile ilgili olacak. Kendisi için okurları ile birlikte bir video hazırladık ve ben bu videonun da yazılanların da ölümsüzleşmesini, canı sıkılınca açıp okuyabileceği bir sayfada yer almasını istedim. O yüzden de sizlerin de affına sığınarak bu yazımı tamamen canım dostuma ithaf etmek istiyorum.
Önceliğim elbette sevgili okurlarından gelen fotoğraf ve yazılar olacak.
Haydi o zaman başlayalım :)

-Fatma Yıldırım;
Zeynep ablam, öncelikle doğum günün kutlu olsun.  Nice mutlu yıllara.  Başarılı yıllara. Seni çok çok çok seviyorum.  Senin yerin hep ayrı ben de. İyi ki tanımışım seni. Watpadd'den çıkan kitaplardan ilk aldığım kitap Mevsim. Çok seviyorum kitabını.  Çok güzel bir kalemin var ablam. Bal Köpüğü'nü de sabırsızlıkla bekliyorum.  Yolun açık olsun ablam. Başarıların daim olsun.  Çok çok öpüyorum.


-Aleyna Kayhan;
İyi ki doğmuşsun canımız. İyi ki o güzel kalemine ortak olmuşuz ve seni tanımışız. Yeni kitabımız Bal Köpüğü'müz hepimize hayırlı, uğurlu olsun . Hep bizimle kalman dileğiyle seni çok seviyoruz . Tekrar ve tekrar yaş günün kutlu olsun canım yazarım.

9 Ekim 2015 Cuma

Kore'den Misafir ~~

Selamlarrr!!!

Uzun zaman sonra bir gezmeli, tozmalı bir yazı ile karşınızdayım efenim! (:

Eskiler bilir işim gücüm yokmuş gibi her hafta sonu bir turistle gezer tozar sonra da blogta allandıra ballandıra anlatırdım. Ama artık işi gücü varmış gibi çalışıyorum yalnızca. :/ Ama olsun geçenlerde minik de olsa bir kaçamak yaptım ve Koreli bir unnie (abla) ağırladım.

Hyesun unnie ile yine Couchsurfing üzerinden tanıştık. Normalde yalnızca Cumartesi-Pazar bende kalacakken planlarında yaptığımız değişikliklerden dolayı Salı gününe kadar benimle kaldı.
Hem gelirken Kore'den hem de burada arkadaşları ve ailesi için yaptığı alışveriş sırasında bana bir sürü hediyeler getiren, alan bu tatlış unnie'm sohbetlerimiz sırasında çok sevdiğimi söylediğim Kore ürünlerinden de bir hediye paketi hazırlamış bana ve önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecek olan arkadaşından bana teslim etmesini rica etmiş. Evet, bence de çok tatlı bir hatun :)
Gezmeli, tozmalı, bol bol yemeli, içmeli ve hediyeleşmeli zamanlarımızın son gecesi hayatımda bir ilk yapıp yüz maskesi denediğim inanılmaz eğlenceli bir 4 günden kareler de işte böyle; :)

Miniatürk Girişi (:

Pierloti'ye kayıkla geçerken. Sırıttığıma bakmayın ufacık bir sarsıntıda hatimler indirdim o kısacık sürede (: